lunes, 7 de enero de 2013

Messi: 4 de 4

Messi ha obtingut el 41% dels vots // FCB
Messi ha tornat a fer història

Hi haurà qui continuï dient que no és el millor de la història, però avui Leo Messi s’ha convertit en el primer futbolista de tots els temps que aconsegueix quatre Pilotes d’Or. I, a més, consecutives.
De mans de Fabio Cannavaro –guanyador del trofeu l’any 2006– el crac del Barça ha rebut la Pilota d’Or que l’acredita com el millor jugador del 2012. En un escenari ja conegut, Messi ha tornat a fer història. Amb el 41,6% dels vots, s’ha imposat a Cristiano Ronaldo (23,68%) i a Andrés Iniesta (10,91%).
A diferència de les altres ocasions, avui al davanter argentí se l’ha vist sobrepassat per la situació quan li ha tocat parlar. Nerviós, entrebancant-se amb les paraules, ha comentat que “és un honor rebré un altre cop aquest guardó”. Premi que ha dedicat als companys del Barça i de la selecció argentina.

10 del Barça

La quarta Pilota d’Or de Leo Messi significa la desena del FC Barcelona. El primer en aconseguir-ho va ser Luis Suárez, al 1960, i no seria fins tretze anys més tard quan els aficionats culers van veure Cruyff rebre el guardó (1973 i 1974).
Stoichkov (1994) i Rivaldo (1999) també van ser reconeguts com a millors futbolistes del món quan vestien la samarreta blaugrana. I Ronaldinho (2005) va ser l’últim en guanyar la Pilota d’Or abans que Messi.
El Barça és el club que més guardonats ha tingut, per davant dels vuit de la Juventus i el Milan i els sis del Madrid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario