Victòria del València amb polèmica arbitral.

[foto de la noticia]

Undiano Mallenco, protagonista
El Granada és un gran equ ip que lluita dia a dia davant les adversitats i els perills, sempre existents, que un desvergonyit els arruini la feina feta. Això és el que ha passat aquesta nit a Granada, on Alberto Undiano Mallenco ha sigut la persona que ha assumit la responsabilitat de tirar pels terres la feina de l'equip andalús entrenat per Anquela.

L'equip d'Anquela ha sapigut plantar cara al València i ha pogut inaugurar el marcador (1-0), però l'àrbitre del partit, ha decidit expulsar immerescudament a Mikel Rico i el Granada ha hagut de remar contracorrent contra un rival infinitament superior.
El Granada ha començat la segona meitat deixant, lesionat, Dani Benítez al vestuari, però Bryan Angulo, el seu substitut, ha aconseguit marcar l'1-0 al minut 49. Però la desgràcia ja estava programada perquè el Granada amb 10 homes, no ha pogut aguantar, ni molt menys, a un extremadament ofensiu València que ha aconseguit capgirar el marcador en els minuts 59' i 82' per obra de Jonas i Piatti, que avui s'ha convertit en el malson de la defensa andalusa.