sábado, 5 de enero de 2013

DISS 5-1: LEV 3-1 ATH

[foto de la noticia]
El Llevant ha aconseguit una important victòria
Amb l'any nou, no canvien els registres: L'Athletic segueix immers en un seguit de situacions no beneficioses pel club i segueix sense acostumar-se a sumar regularment com feia en el primer any de Bielsa, quan va arribar a dues finals: Europa League i Copa del Rei, tot i que va sortir golejat de totes dues, va mostrar un bon nivell futbolístic. Aquesta temporada, no ha aconseguit començar amb bon peu i no sembla que les coses hagin de canviar molt. Tot i aquests problemes, Aduriz, amb el seu gol avui que obria el marcador, ha aconseguit ja batre la seva temporada més golejadora; un punt verd enmig d'un forat negre que esperem que es solucioni.


Per la seva banda, el Llevant segueix amb les bones sensacions amb les que va finalitzar el 2012 i amb els tres gols de la remuntada de Lell, Iborra i El Zhar, ha aconseguit sumar tres punts més que el segueixen mantenint aprop de posicions europees.

L'Athletic ha sortit amb l'intenció de renovar-se, borrar el seu historial d'inici de la temporada i començar el nou any amb un bon regal de Reis, però, tot i començar dominant en el joc i en el marcador, s'ha deixat remuntar (amb 10 homes) en un partit que podria haver guanyat abans de finalitzar els primers 45 minuts.









No hay comentarios:

Publicar un comentario