sábado, 5 de enero de 2013

DISS 5-1: DEP 1-0 MAL

[foto de la noticia]
Dos mesos després, el Deportivo de la Corunya, amb nou entrenador, guanya un partit de la Lliga Espanyola. El debut del nou entrenador: Domingos Paciencia no ha pogut ésser millor. L'equip ha guanyat contra un rival de 'Champions': el Màlaga de Pellegrini.

Avui, no només ha guanyat, sinò que ha pogut demostrar notables avenços en el seu joc. Amb el gol de Pizzi, els gallecs recuperen l'esperança ja que, després del gol, els homes de Manuel Pellegrini no han donat símptomes d'intentar buscar el gol de l'empat, val a dir també que el Deportivo ha sapigut aguantar el resultat defensivament.
S'ha de comprovar que aquest nou Depor no és flor d'un dia i segueix sent el mateix que porta sent tota la temporada. Amb Paciencia, el Depor ha millorat tàcticament amb la mentalitat de sortir a no encaixar cap gol i això s'ha notat en l'esquema del partit. Sembla que, amb l'arrivada del nou entrenador, els problemes defensius del Depor estiguin en els seus últims dies.
El Depor ha sortit a no encaixar i esperar un contraatac per marcar. No ha encaixat i ha aconseguit marcar aprofitant una pèrdua de pilota de Gámez pels voltants de la seva àrea que Pizzi s'ha encarregat d'enviar al fons de la xarxa. El Deportivo ha defensat d'una manera excel·lent i ha aconseguit sumar tres punts vitals pels moments que viu el club.


No hay comentarios:

Publicar un comentario